088 575 05 05 info@rotterdamstaptin.nl

Speciale december actie!

De eerste maand gratis auto rijden?

Meld je nu aan en ontvang een maand gratis autorijden!

Sinds kort staat in de parkeergarage van het Maritiem District een elektrische auto klaar. Wil jij als één van de eerste gebruik maken van deze deelauto? Meld je nu aan en profiteer van een maand gratis deelauto rijden!

Hoe werkt het?

Door je aan te melden ga je een lidmaatschap aan met Stapp.in Maritiem District van minimaal 3 maanden wat daarna maandelijks  opzegbaar is.  Met elkaar betalen we op die manier de (vaste) kosten van de deelauto, waardoor je de elektrische deelauto al vanaf € 59 per maand kunt gebruiken! Met dit lidmaatschap kan je per jaar 100 uur rijden. Je krijgt iedere maand 8 uur rij tegoed, verbruik je die maand niet al je tegoed? Geen zorgen! Je uren gaan gewoon mee naar de volgende maand. Niet genoeg aan 8 uur per maand? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Aanmelden!

Enthousiast? Meld je hier dan direct aan!  Toch nog vragen of liever even persoonlijk contact? Neem dan hier contact met ons op.

Sander, ondernemer

Omdat ik samen met mijn partner een auto deel, is het handig als ik af en toe een andere deelauto kan gebruiken. En deze deelauto is nog elektrisch ook!

René, projectleider

Wij werken in Ede met hetzelfde concept. Na de opstartperiode van 3 maanden hebben we nu al een club van 77 deelauto-gebruikers!

Volg ons ook op social media!